Prednosti nakupa pri iBIOMU

Brezplačna dostava

Dostava paketa za vzorčenje je brezplačna. Pošiljka vsebuje tudi kuverto z znamko za vrnitev vzorčkov z blatom v laboratorij.

Diskretna dostava

Na ovojnici ne bo oznak o vašem naročilu, tako da boste le vi vedeli, kaj vsebuje pošiljka. Posodice za odvzem blata pošiljamo preko Pošte Slovenije.

Varen nakup 

Plačate z nakazilom na TRR. V kratkem bomo omogočili tudi plačilo z moneto in s karticami. Možno je tudi več obročno odplačevanje po ceni kot je objavljena na podstrani Preiskave. Ko plačate zadnji obrok pričnemo s preiskavo iBIOM. Zagotavljamo vam varovanje vaših osebnih podatkov.

Enostavno vzorčenje doma

Po pošti prejmete paket za vzorčenje, s priloženimi navodili in anketnim vpršalnikom. Vzorec blata vzamete enostavno in hitro v udobju svojega doma in nam ga pošljete. Poštnina je že plačana.

Holističen in dividualen pristop 

Trudimo se, da smo vam vedno na razpolago za vprašanja in pomoč v povezavi z iBIOMOM. Pri iBIOMU smo edini, ki za vas opravimo resnočno individualen (personaliziran) in holističen (celosten) vpogled v vaše črevesje in s tem svoje zdravje, kar je razvino predvsem iz izvida, ki ga prejmete. Več na Holističen, individualen pristop ...

Visoka kakovost, znastveno dokazano!

Premuim analiza črevesja iBIOM je visoko kakovostna preiskava, ki je znzanstveno podprta. Temlji na več kot 18 let izkušenj naših iBIOM strokovnajakov. Gre za znastvenike, iz področja mikrobne ekologije, molekularne bioogije in bioinformatike, s katerimi tesno sodelujemo in sestavljajo naš znastveni svet (advisory board). Naše raziskave temeljijo tudi na dognanjih in znznstvenih objavah (Nature, Science, Plos one) naših in številnih drugih znastvenikov, ki so in še proučujejo to zanimivo in zapleteno združbo mikroorganizmov v in na človeku – mikrobiom.

Preberite si tudi Naša zgodba iBIOM...

Za več infomacij o naši preiskavi mikrobioma črevesja posameznika kliknite tukaj ...