Posted on Leave a comment

Razkrivanje simfonije povezav med mikrobiomom v črevesju in možgani

Predavanje z naslovom Razkrivanje simfonije povezav med mikrobiomom v črevesju in možgani,” prof. dr. Aleš Lapanje, uglednega znanstvenega svetnika, predavatelja in vodje skupine za koloidno biologijo iz Inštituta Jožef Stefan ter lastnika iBIOMA, ki nam je podal optimalne rešitve izboljšanja po KAPI …

Predanje je potekalo v organizaiji Združenje bolnikov s Cerebrovaskularno boleznijo (CVB) – Kapnik. Predavatelj prof. dr. Lapanje nas je, na podlagi najnovejših raziskav, popeljal skozi mikrobno harmonijo v našem črevesju, ki proizvaja nevroprenašalce, oblikuje naše razpoloženje in kognitivne sposobnosti. Predstavil je moč ustreznega črevesbega mikrobioma, da izboljša kardiovaskularne bolezni, optimizira stanje po kapi, nevrološke motnje, depresije, anksioznosti in imunska stanja. Kako do primernega mikrobioma pa nam je v diskusiji predstavila direktorica iBIOMa mag. Ana Lapanje.

Za vse, ki ste zamudili predavanje, si ga lahko ogledate zgoraj. Vprašanja kako do ustreznega mikrobioma, če imate težave vi ali vaši bližnji pa lahko naslovite na info@ibiom.eu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja